0113-561127 info@wifixpert.nl
Selecteer een pagina

U heeft de eerste stap gezet op weg naar goede WiFi!

De WiFi Xpert vragenlijst

We gaan vooraf in kaart brengen wat uw WiFi probleem is. Na het maken van de afspraak sturen wij onze WiFi Xpert vragenlijst toe. Deze mag u zo volledig mogelijk invullen. We hebben de vragen zo eenvoudig mogelijk gehouden maar mocht het toch iets te technisch worden, geen probleem… Tijdens ons bezoek vullen we de rest samen wel in.

Meten = Weten

Op basis van de ingevulde vragenlijst en uw aanvullende informatie gaat de WiFi Expert het probleem verder in kaart brengen. Samen met u wordt bekeken waar de grootste knelpunten zijn. Elke woning of kantoor heeft nu eenmaal specifieke kenmerken.
In deze fase krijgen we een goed beeld van het probleem.

Plan van aanpak

De WiFi Xpert heeft nu een goed beeld van het probleem. Door onze ervaring weten wij welke oplossing in uw specifieke geval het meest effectief zou kunnen zijn. Dit is afhankelijk van de oorzaak van het probleem en met name ook uw verwachtingen van het WiFi signaal.
Samen met u bepalen wij welke aanpak in uw situatie het meest (kosten)effectief is.

Aan de slag

Op basis van het plan van aanpak gaat de WiFi Xpert aan de slag. De werkzaamheden kunnen bestaan uit het eenvoudig aanpassen van het WiFi kanaal tot het installeren van een WiFi Mesh systeem. Hoe dan ook, wij zorgen dat we alle eventueel benodigde materialen en apparatuur bij ons hebben. Benodigde materialen en apparatuur leveren wij door tegen inkoopprijs!

Meten = Weten deel 2

We gaan nu samen kijken of de WiFi verbinding naar wens werkt. De gekozen oplossing moet uw verwachting waarmaken. Mocht dat binnen de gekozen oplossingsrichting niet mogelijk blijken dan zullen we terug gaan naar Stap 3.
Vergeet niet, wij worden enkel blij van tevreden klanten!

Over ons

WiFi Xpert is gespecialiseerd in het installeren van nieuwe en optimaliseren van WiFi netwerken. Wij bedienen particulier, bedrijf en instellingen. Ook voor outdoor WiFi-oplossingen kunt u bij ons terecht.

Contactgegevens

Wifi Xpert
Paardebloemstraat 8
4451 TH  Heinkenszand

t. 0113-561127
e. info@wifixpert.nl
fb. /Wifi-Xpert