0113-561127 info@wifixpert.nl
Selecteer een pagina

Wij werken op no cure-no pay basis!

 
Een gelijkvloerse woning is eenvoudiger van een toereikend WiFi signaal te voorzien dan een woning met meerdere verdiepingen.
Dat komt omdat een WiFi signaal in principe horizontaal wordt uitgestraald. Daarnaast zijn moderne woningen voorzien van vloeren met gewapend beton wat een hoogfrequent signaal als WiFi niet goed doorlaat.
De kosten voor een bezoek bedragen € 60,- euro en daarvoor kan de WiFi monteur 1 uur aan het probleem besteden. Dit is normaal gesproken voldoende om uw WiFi probleem op te lossen. Mocht blijken dat de monteur meer tijd nodig heeft dan kost dat € 15,- per extra kwartier.
Een woning met meerdere verdiepingen is wat moeilijker WiFi dekkend te maken.
Dat komt omdat een WiFi signaal in principe horizontaal wordt uitgestraald. Daarnaast zijn moderne woningen voorzien van vloeren met gewapend beton wat een hoogfrequent signaal als WiFi niet goed doorlaat. Een router op de benedenverdieping is zelden voldoende in staat het signaal naar de 2e etage te zenden. Hierdoor zal de monteur bijna altijd met extra apparatuur en accessoires het probleem op moeten lossen.
De kosten voor een bezoek bedragen € 95,- euro en daarvoor kan de WiFi monteur maximaal 2 uur aan het probleem besteden. Dit is normaal gesproken voldoende om uw WiFi probleem op te lossen. Mocht blijken dat de monteur meer tijd nodig heeft dan kost dat € 15,- per extra kwartier.
Een bedrijfspand of kantoor is altijd maatwerk. De werkwijze van de WiFi Xpert is dan ook in elk geval anders.
Voordat er een installatieafspraak wordt gemaakt zal er eerst een oriënterend gesprek op locatie plaatsvinden. Hierbij worden de wensen geïnventariseerd en eventuele bestaande problemen besproken.
Vervolgens brengen wij een passende offerte uit en na goedkeuring maken we een installatieafspraak.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief gebruikte materialen en apparatuur. Binnen de gemeente Borsele rekenen wij geen voorrijkosten, buiten de gemeente Borsele rekenen wij € 0,50 per gereden kilometer, enkele reis.
Accessoires en apparatuur leveren wij door tegen inkoopprijs. Zie de pagina Oplossingen voor een prijsindicatie.

Over ons

WiFi Xpert is gespecialiseerd in het installeren van nieuwe en optimaliseren van WiFi netwerken. Wij bedienen particulier, bedrijf en instellingen. Ook voor outdoor WiFi-oplossingen kunt u bij ons terecht.

Contactgegevens

Wifi Xpert
Paardebloemstraat 8
4451 TH  Heinkenszand

t. 0113-561127
e. info@wifixpert.nl
fb. /Wifi-Xpert